Vegueria del Penedès

DROGUES

La policia de Vilanova intervé un quilo i mig de marihuana preparat per a la venda en més de 400 dosis


Redacció Vilanova i la Geltrú

08-06-2020 21:32

L'operació policial es va dur a terme diumenge al migdia en un habitatge on hi havia sospites d'haver una plantació de marihuana

La policia de Vilanova intervé un quilo i mig de marihuana preparat per a la venda en més de 400 dosis. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova ha intervingut aquest cap de setmana un quilo i mig de marihuana en una operació contra el tràfic de drogues. La intervenció va tenir lloc diumenge al voltant de les 12 del migdia al carrer de Francesc de Sales Vidal. Segons fonts municipals, el sergent de guàrdia i quatre agents es van desplaçar a l’habitatge on es va decomissar la droga per unes sospites d'haver-hi una plantació de marihuana.

Un cop allà van trobar que un dels inquilins de l’habitatge intentava amagar al pati unes bosses amb 1,481 quilos de marihuana distribuïts en dosis. A l'interior de la casa, distribuïts en diferents estades, es van trobar també diverses bosses amb la droga preparada per a la venda i distribució al mercat negre.

Segons informa la policia, al pati del costat van localitzar també una agenda amb contactes i quantitats de diners, bosses de plàstic per a les dosis i una peça d'una bàscula de precisió trencada.

La policia local ha obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la salut pública. Es va imputar una persona com a investigada i també es va indentificar tres persones més que en aquell moment eren al pis on es va dur a terme la intervenció de droga.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.