Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El 1er equip manté la majoria de jugadors en el seu retorn a l'OK Lliga Or


CE Vendrell El Vendrell

10-06-2020 14:24

Amb la incorporació de Roc Llisa queda tancada la plantilla del CE Vendrell per a la temporada 2020-2021

Imatge d'arxiu del primer equip d'hoquei del CE Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb la incorporació de Roc Llisa queda tancada la plantilla d'OK Lliga per a la temporada 2020-2021.

El primer equip d'hoquei del CE Vendrell encara el retorn a l'OK Lliga Or amb una plantilla que manté la majoria de jugadors de la temporada passada i amb la continuïtat de Lluís Delriu com a entrenador, juntament amb el tècnic Xavi Ferrer, el preparador físic Àlex Tello, la fisioterapeuta Fàtima Sultan i l'auxiliar Quim Tomàs.

Pel que fa a la plantilla, amb fitxa de primer equip per competir a l'OK Lliga respecte a la temporada anterior, continuen els jugadors Emanuel Necchi, Lluís Ferrer, Xavi Crespo, Jan Escala, Curro Fernández-Ávila, Gerard Miquel i Iker Casado, i els porters Álvaro Shehda i Ot Arbós. Com a nova incorporació, s'ha arribat a un acord amb el jugador Roc Llisa, procedent del Bassano (Itàlia). Les baixes són David Lecha, cedit al Vilanova, i Aleix Cid, que ha comunicat la seva no continuïtat al Vendrell.

Roc Llisa amb el president del CE Vendrell 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.