Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

L'hospital de Vilafranca ja està lliure de pacients de coronavirus i al Garraf només hi ha una persona ingressada


Redacció Sant Pere de Ribes

22-06-2020 12:29

En les darreres jornades ha mort un pacient a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès a causa de la covid-19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'hospital comarcal de l'Alt Penedès ja està lliure de pacients amb coronavirus, segons les dades facilitades aquest dilluns pel Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf. A l'hospital de Sant Camil, a Sant Pere de Ribes, actualment només hi ha un pacient inrgessat per la covid-19. Tot i les bones dades registrades en l'actualitat, el consorci ha informat que en les darreres jornades ha mort una persona a l'hospital de Vilafranca a causa de la covid-19.

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès ja tenen controlada la pandèmia a les seves plantes, després de més de tres mesos de lluita contra el coronavirus i d'haver donat l'alta hospitalària a un total de 426 persones: 296 al Sant Camil i 130 al de Vilafranca, segons les dades que ha fet públiques el consorci.

Des de l'inici de la pandèmia, els dos centres hospitalaris han tingut un total de 113 defuncions: 80 a l'hospital de Sant Camil i 33 al de Vilafranca.

Malgrat les bones dades actuals, des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf han volgut recordar i remarcar que el coronavirus segueix present, i per tant, és molt provable que en els pròxims mesos segueixi havent casos positius i els números siguin oscil·lants de forma contínua.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.