Vegueria del Penedès

ETAPA DE REPRESA

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol


Redacció Vilafranca del Penedès

02-07-2020 23:19

Maria Olivella, responsable de la sala de referència de l'Alt Penedès, ha explicat que afronten l'estiu amb confiança en la fidelitat del públic local

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol. Maria Olivella, responsable de la sala de referència de l'Alt Penedès, ha explicat en una entrevista a Eix Diari que afronten l'estiu amb confiança en la fidelitat del públic local, però amb la incertesa del mig termini i a remolc de la programació de les distribuïdores cinematogràfiques.

Des del 13 de març que van tancar portes com a mesura per prevenir el contagi i expansió de la covid-19, el cinema vilafranquí ha assumit una etapa carregada d’incerteses en un moment que el sector es començava a recuperar. Aquestes últimes setmanes han treballat fort per adaptar-se i tornar amb interessants novetats a la pantalla i per al seu públic, com ara la promoció que té com a objetiu fidelitzar els seus socis a través d'una campanya d'ofertes i avantatges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.