Vegueria del Penedès

EMERGÈNCIES

Torna el servei d’ambulància de reforç per l'estiu per a Cubelles i Cunit


Redacció Cubelles

04-07-2020 9:05

El vehicle i els seus efectius tindran la base a una casa annexa a Can Travé, al carrer de Sant Antoni, fins al 23 de setembre

Torna el servei d’ambulància de reforç per l'estiu per a Cubelles i Cunit. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 23 de juny va entrar en funcionament el servei de reforç d’ambulància 24h. que cada estiu s’ubica a Cubelles i dóna servei, prioritàriament, a la vila i Cunit. El vehicle i els seus efectius tindran la base a una casa annexa a Can Travé, al carrer de Sant Antoni, fins al 23 de setembre.

La regidoria de Salut va gestionar aquest servei fa anys per reforçar, durant l’estiu amb l’increment poblacional, el servei d’atenció sanitària a la vila. El servei estarà ubicat al carrer de Sant Antoni, un lloc estratègic per a l’entrada i sortida del vehicle per poder atendre una urgència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.