Vegueria del Penedès

NODE GARRAF

Som al Garraf, el nou vídeo de promoció turística de la comarca


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-07-2020 12:16

L'aposta pel turisme de proximitat i per l’atracció al territori de tota aquella gent que encara no el coneix són l'objectiu del vídeo

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf llança avui el seu nou vídeo a les xarxes i mitjans de comunicació per a promocionar el territori. A tall de road movie el vídeo presenta un recorregut per diferents indrets de la comarca. Una parella anirà descobrint diferents racons i paisatges del Garraf, tant de costa com d’interior. Al llarg del viatge es mostra la riquesa i la varietat del territori, els seus espais naturals, el seu patrimoni artístic i cultural i la seva gastronomia amb “Origen”.

L'aposta pel turisme de proximitat i per l’atracció al territori de tota aquella gent que encara no el coneix, o no el coneix en profunditat, són l'objectiu del vídeo, així com mostrar a través d’un llenguatge fresc i dinàmic el retrobament amb el nostre propi territori vital i la nostra “nova realitat”.

El vídeo realça els sis municipis que conformen el Garraf (Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú) tot construint una sinergia i un pols d’atractivitat per mostrar que el Garraf és un territori ric en propostes i atractius per a tota mena d‘estades.

L’actriu vilanovina Adriana Segurado i l’actor Ireneu Tranis són els protagonistes d'aquest viatge, on també hi han participat empreses del territori com Rpasview (Vilanova i la Geltrú) - especialistes de rodatges amb dron -, Sealand Motion (Sant Pere de Ribes) - lloguer de cotxes i embarcacions per a rodatges -; i ha comptat amb la col·laboració dels 6 ajuntaments de la comarca, la Diputació de Barcelona, el Parc del Garraf, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, l'Espai Far, el Consorci del Patrimoni de Sitges, el celler Torre del Veguer, Canal Blau i el restaurant La Cucanya.

El vídeo, que ha hagut d’adaptar-se a la situació derivada de la COVID-19, s'ha alineat amb la campanya “Catalunya és casa teva” de l'Agència Catalana de Turisme, i presenta un territori on sentir-se “com a casa”. D'aquesta manera es sumen esforços per la reactivació del turisme a la comarca. Aquesta és una proposta que des de NODE Garraf també s’entén com una oportunitat de mostrar els diferents territoris de Catalunya com a complementaris d'una oferta rica, plural i diversa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.