Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2020

Olga Arnau: "les prioritats han canviat i la crisi de la covid-19 ha passat al capdavant, però no renunciem al nostre pla de mandat"


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-08-2020 23:02

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú fa valoració del primer any de mandat, marcar per l'esclafit, el temporal Glòria i la crisi del coronavirus, que condicionarà la resta del mandat per l'emergència socioeconòmica

Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A les portes d'una festa major atípica i confinada, parlem amb l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau. Coincidint també amb el primer aniversari del pacte de govern, l'alcaldessa fa valoració del primer any del mandat, anuncia noves mesures contra la crisi de la covid-19, parla del servei de neteja i recollida d'escombraries, de l'enllumenat públic, de la ronda Ibèrica i del planejament urbanístic de la ciutat. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.