Vegueria del Penedès

ROBATORI

Un veí de Cunit enxampa al jardí de casa un lladre que pretenia robar-li dues bicicletes


ACN Cunit

06-08-2020 10:09

Els Mossos detenen el noi, que havia saltat una tanca de dos metres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un noi de 19 anys a Cunit (Baix Penedès) per intentar robar dues bicicletes d'una casa de l'avinguda Tarragona. Els agents van rebre l'avís cap a dos quarts de nou del vespre i, en arribar al lloc, van observar una bicicleta a la vorera. A l'interior del domicili, el propietari tenia retingut el lladre després d'haver-lo enxampat al jardí quan intentava emportar-se una segona bicicleta. El noi havia salta la tanca perimetral de dos metres i, segons alguns testimonis, algú l'estava esperant a l'exterior per carregar-les en una furgoneta. Davant la negativa a identificar-se els Mossos van arrestar-lo per un robatori amb força en grau de temptativa. El jove passarà properament a disposició judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.