Vegueria del Penedès

ATENCIÓ PRIMÀRIA

Convoquen una mobilització contra el tancament de l'ambulatori d'Olivella


Redacció Olivella

06-08-2020 13:19

La marxa començarà demà a les 11 a la plaça Catalunya i anirà fins al CAP, on els convocants han fet un minut de silenci pel 'dret a la sanitat perdut'

Convoquen una mobilització contra el tancament de l'ambulatori d'Olivella. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Veïns d'Olivella han convocat una marxa contra el tancament de l'ambulatori d'Olivella del 10 al 31 d'agost, període en què la població del municipi haurà de traslladar-se a Sant Pere de Ribes per rebre atenció primària.

Els convocants de la manifestació es queixen que aquesta mesura "envia el missatge que el nostre CAP és prescindible i temem que si no diem res ara pel tancament durant onze dies, més tard el tancament pugui ser definitiu".

La marxa començarà demà a les 11 a la plaça Catalunya i anirà fins al CAP, on els convocants han fet un minut de silenci pel 'dret a la sanitat perdut' i llegiran un manifest: "a Olivella ens manquen molts serveis bàsics i no estem disposades a perdre un dels pocs serveis que tenim, més necessari que mai enmig d'una pandèmia. Per això hem decidit mobilitzar-nos i fer visible la nostra crítica i malestar".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.