Vegueria del Penedès

TEMPORADA

Els Minyons de l'Arboç fan el primer castell de la temporada


Redacció L'Arboç

10-08-2020 9:52

Aquest diumenge 9 d’agost els Minyons de l’Arboç han volgut “fer” el seu primer castell de la temporada i ho han aconseguit pujant al Castellot de Castellví de la Marca

Els Minyons de l'Arboç fan el primer castell de la temporada. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge 9 d’agost els Minyons de l’Arboç han volgut “fer” el seu primer castell de la temporada i ho han aconseguit pujant al Castellot de Castellví de la Marca. Ha estat una excursió matinera pensada per a la canalla i a la que molts adults també s’hi han apuntat. La sortida ha sigut des de l’Arboç a les 9 del matí amb cotxes particulars fins a l’ermita de Sant Sadurní, al peu del Castellot. S’han fet dos grups, un de gent que volia fer el sender a peu fins dalt i un altre que ha pujat fins a dalt amb cotxe per muntar dues carpes amb gel hidroalcohòlic, beguda i un petit esmorzar/vermut.

L’excursió ha estat molt distreta per a la gairebé cinquantena de persones que han participat. Malgrat les dificultats de la pujada i sobretot de les mesures que s’han hagut d’adoptar per la qüestió de la Covid-19 (presa de temperatura a primera hora, petits grups separats, mascaretes -qui no n’estava dispensat per motius mèdics- quan no podíem garantir la distància, salutacions sense contacte físic, etc.) els Minyons s’ho han passat molt bé i han xerrat molt de present, passat i futur.

L’ambient ha estat agradable i es respirava cert optimisme en què tot plegat passi i la temporada vinent s’agafi amb unes ganes tremendes, fent castells de veritat tornant a gaudir de la cultura popular.

Poc després del migdia s’ha iniciat el descens i s’ha anat gestant una altra trobada a l’aire lliure. Aquest cop una sortida nocturna per observar la pluja d’estels de Sant Llorenç que s’intentarà dur a terme aquest mateixa setmana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.