Vegueria del Penedès

REURBANITZACIÓ

El carrer Noi Moliner de Vilafranca passarà a ser de doble sentit


Redacció Vilafranca del Penedès

18-08-2020 9:18

La construcció d’un edifici d’habitatges en aquest carrer ha permès l’ampliació de la secció d’aquest carrer guanyant espai per a un nou carril

El carrer Noi Moliner de Vilafranca passarà a ser de doble sentit. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de dijous 20 d’agost, el c/ Noi Moliner, que connecta l’avinguda de Tarragona amb el c/ Pere el Gran, passarà a ser de doble sentit de circulació.

La construcció d’un edifici d’habitatges en aquest carrer ha permès l’ampliació de la secció d’aquest carrer guanyant espai per a un nou carril de circulació de vehicles i per a la vorera d’un costat del carrer. Aquesta ampliació permet que el c/ Noi Moliner passi a ser de doble sentit de circulació, amb la qual cosa els vehicles provinents del centre de la Vila que circulin en direcció Tarragona i vulguin girar cap al c/ Pere el Gran, ho podran fer directament, sense necessitat de fer el tomb que s’havia de fer actualment pels c/ Verdaguer i Sant Pere.

No estarà permès que els vehicles que entrin a Vilafranca per l’avinguda de Tarragona efectuïn el gir a l’esquerra per entrar al c/ Noi Moliner.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.