Vegueria del Penedès

CURS 2020/21

Les obres de l’escola Agnès de Sitges entren en una nova fase


Redacció Sitges

01-09-2020 18:23

El centre va començar a funcionar el curs 2005-2006 en mòduls prefabricats a la zona de Can Pei i actualment acull al voltant de 200 alumnes

Les obres de l’escola Agnès de Sitges entren en una nova fase. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les obres de l’escola Agnès de Sitges han entrat aquests dies en una nova etapa, un cop finalitzats els treballs referents a l’estructura de l’edifici. Els treballadors han començat ja a aixecar els envans i les parets que han de donar forma a les aules i a la resta d’espais educatius del futur centre escolar.

Un cop finalitzada aquesta etapa, únicament restarà la fase de condicionament dels interiors i els patis, la instal·lació del mobiliari i els equipaments tecnològics.

La irrupció de la covid-19 i l’aturada obligatòries de les obres, el passat 30 de març, per donar compliment a la prohibició del Govern espanyol de dur a terme qualsevol activitat no essencial, han provocat un retard en les obres, que es preveu que estiguin acabades a principis de l’any vinent.

L’Escola Agnès de Sitges és la quarta escola pública de la vila. El centre va començar a funcionar el curs 2005-2006 en mòduls prefabricats a la zona de Can Pei i actualment acull al voltant de 200 alumnes.

El nou edifici serà d’una línia i s’ubicarà al barri de Quint Mar, en una parcel·la de 7.000 m². El projecte preveu un disseny de la planta de l’edifici en forma de quatre: en la recta més llarga hi haurà l’aulari de primària en dues plantes i el gimnàs; a l’altre segment hi haurà les aules per al cicle d’infantil amb patis individualitzats per a cadascuna de les classes, on també estarà la cuina i el menjador, i a la part central hi haurà la biblioteca i la recepció. La part interior es destinarà a la zona d’esbarjo, on s’hi inclourà la pista esportiva. El nou equipament tindrà una capacitat per a 225 alumnes. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.