Vegueria del Penedès

LGTBI+

'Girl' i 'Everybody's talking about Jamie', propostes cinematogràfiques de Cineclub Sitges per a l'Orgull Cultural 2020


Redacció Sitges

02-09-2020 Última revisió: 03-09-2020 10:33

El cinema LGBTI serà una de les protagonistes de l'orgull cultural organitzat per Sitges Gay Link, que tindrà lloc entre el 10 de setembre i el 12 d'octubre

'Girl' i 'Everybody's talking about Jamie', propostes cinematogràfiques de Cineclub Sitges per a l'Orgull Cultural 2020. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cinema LGBTI serà una de les protagonistes de l'orgull cultural organitzat per Gay Sitges Link, que tindrà lloc entre el 10 de setembre i el 12 d'octubre. Cineclub Sitges col·laboradora habitual de l'entitat sitgetana, serà l'encarregada d'oferir les projeccions cinematogràfiques dins d'un programa variat d’activitats culturals i socials amb rerefons LGTBI per a tots els gustos i edats: exposicions d’art, visites culturals, teatre, tallers, etc .

El Cinema Prado de Sitges acollirà la projecció de 'Girl', una producció belga del director Lukas Dhont, que va triomfar a la secció 'Certain Regard' del Festival de Cannes amb quatre guardons: La Càmera d'Or a la millor òpera prima, el Premi de la Crítica, la Queer Palm a la millor cinta LGTI i el Premi al Millor Actor pel sorprenent Victor Polster amb només 16 anys.

'Girl' ens presenta a Lara, una noia de 15 anys, en el cos d'un nen, que farà tot el possible e imaginable per realitzar el seu somni. Convertir-se en ballarina. Els esforços i sacrificis que ha de fer no son un obstacle per a ella. Lara sap que és una dona i que vol que el seu cos s'adapti el més ràpid possible a la seva realitat.

'Girl' es podrà veure al cinema Prado el proper dijous, 10 de setembre a les 19:30 h en versió original subtitulada en castellà.

I el proper 1 d'octubre Cineclub Sitges i Gay Sitges Link preparen dues sessions molt especials, amb la projecció del musical 'Everybody's Talking about Jamie' i el documental 'Vivir Juntos'

'Everybody's talking about Jamie' un musical del West end basat en una història real i que ens presenta a Jamie New, un noi de 16 anys que viu a un habitatge social de Sheeld, Regne Unit. No encaixa molt bé i està aterroritzat pel seu futur. Amb el suport de la seva increible i meravellosa mare i rodejat dels seus amics i amigues, Jamie supera els seus prejudicis, afronta les seves pors i surt de la foscor per situar-se davant dels focos. Aquest musical es va enregistrar al Teatre Apollo de Londres, obtenint 3 premis WhatsOnStage i 5 nominacions als Premis Olivier.

Però el musical anirà precedit del documental 'Vivir juntos' del director i membre de Gay Sitges Link Adriano Silanus, que mostra situacions de soledat, marginació i les dificultat que representa ser gai o lesbiana a la tercera edat.

'Vivir Juntos' i 'Everybody's Talking about Jamie' es projectaran el proper 1 d'octubre al Cinema Prado a les 17:30 h i a les 19:30 h respectivament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.