Vegueria del Penedès

CANVI D'HORA

Els comerços del Carrer Alt del Vendrell avancen mitja hora el seu horari comercial


Redacció El Vendrell

07-09-2020 17:53

El nou horari pretén millorar la conciliació familiar i adaptar-se als estàndards europeus

Els comerços del Carrer Alt del Vendrell avancen mitja hora el seu horari comercial. Comerços del Carrer Alt

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els comerços del Carrer Alt han decidit que a partir del proper dilluns 14 de setembre de 2020 avançaran mitja hora el seu horari comercial de tarda. Així, els comerços que obrien a les 5 de la tarda i tancaven a les 8 del vespre, ara obriran a dos quarts de 5 de la tarda i tancaran a dos quarts de 8 del vespre.

Aquest canvi es produeix per mutu acord de la majoria de comerços del Carrer Alt, després de posar en comú diferents inquietuds i consensuar-les: "El nou horari pretén millorar la conciliació familiar i adaptar-se als estàndards europeus, els quals aporten una millor qualitat de vida i permeten gaudir de més temps de lleure, en família o per la pràctica d’esports, promovent una vida més saludable".

En un comunicat, els botiguers asseguren que el canvi d’horari també s’ajusta a les noves rutines del conjunt de la població, sobretot en l’àmbit escolar i laboral; facilitant així les compres a les sortides escolars, durant les activitats extraescolars, o després de la jornada de treball en torn intensiu.

Per altra banda, els comerciants consideren que aquesta iniciativa contribueix a aprofitar millor les hores de llum solar: "L’impacte mediambiental també és un factor que s’ha valorat, ja que en un conjunt global permet reduir de forma notable el consum energètic, sent més eficients i sostenibles".

De moment, el nou horari serà una prova pilot que s’estendrà del 14 de setembre fins a l’inici de la campanya de Nadal 2020. L’acceptació que tingui, tant per part del teixit comercial com dels consumidors, serà clau per avaluar-ne una continuïtat.

La iniciativa es va compartir també a altres carrers comercials del centre, per tal que la valoressin i s’hi poguessin adherir. Per tant, possiblement s’acabi implementant a més comerços.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.