Vegueria del Penedès

MILLORES A LA XARXA

Territori ampliarà el projecte de la rotonda de la carretera BV-2429


Redacció Subirats

08-09-2020 20:25

Es farà un carril central d’espera per facilitar l’accés a l’estació de tren de Subirats des d’aquesta via, que actualment és de 2 carrils, un per sentit

Territori ampliarà el projecte de la rotonda de la carretera BV-2429. Generalitat de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat aquest dimarts que el Departament de Territori i Sostenibilitat, d’acord amb l’Ajuntament de Subirats, ampliarà el projecte de la rotonda construïda a la carretera BV-2429.

D’una banda, es farà un carril central d’espera per facilitar l’accés a l’estació de tren de Subirats des d’aquesta via, que actualment és de 2 carrils, un per sentit.

De l’altra, també en aquest accés a l’estació ferroviària es construirà un voral ciclable que donarà continuïtat al voral ja existent executat per la Diputació. Aquest voral ciclable quedarà abalissat respecte la calçada i incorporarà un acabat superficial tintat per distingir-lo.

Aquestes dues actuacions està previst que s’iniciïn aquest mes de setembre i tenen una durada aproximada de dos mesos. L’obra completa de la rotonda, més aquestes dues actuacions, tenen un cost de mig milió d’euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.