Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2021

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia la suspensió definitiva del Carnaval 2021


Redacció L'Arboç

23-09-2020 17:22

La Regidoria de Cultura i Festes es va reunir amb les carrosses locals per consensuar la decisió

L’Ajuntament de l’Arboç anuncia la suspensió definitiva del Carnaval 2021. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç ha fet oficial la suspensió definitiva dels actes de Carnaval 2021 després de reunir-se amb representants de les 2 carrosses actives a la vila. La persistència de la pandèmia i la previsió d’aglomeracions durant la tradicional rua que se celebra el diumenge de carnaval a la vila amb una gran participació de carrosses i comparses i la impossibilitat, en aquests moments, de poder garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries per evitar contagis, han fet prendre aquesta trista decisió.

La regidora de Cultura i Festes, Sònia Magrané, es va reunir amb les 2 carrosses actives de l’Arboç i aquestes li van comunicar que en la situació actual, amb la previsió que el proper mes de febrer no es puguin fer concentracions de tantes persones, i amb la impossibilitat de poder començar a preparar les carrosses, es sumaven al comunicat conjunt amb altres carrosses del Penedès on es comunicava que no participaran en les rues de carnaval de l’any 2021. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.