Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Les noves incorporacions del SFA ajuden a la victòria contra un Reus Plom de Copa Catalunya

Pau Pedraza i Sopena Vilanova i la Geltrú

08-10-2020 13:34

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA - Club Reus Plom "A". Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va guanyar l'amistós jugat el passat dissabte contra el Club Reus Plom "A" per 53 a 46 punts.

El Pavelló Isaac Gálvez va tornar a obrir les portes per acollir un altre amistós de la pretemporada femenina. En aquest cas, els familiars que assistien setmana rere setmana per animar les seves jugadores no van poder fer ús de les seves veus a causa del seguiment del protocol contra la COVID-19 que prohibeix l'entrada al públic. Tot i això, les jugadores de Rubén Tenor van poder contra les de Reus, les quals competiran aquest any a Copa Catalunya. No fa més d'un any, les vilanovines van guanyar els dos únics partits que van enfrontar-se contra les reusenques.

El partit va començar a favor del Samà amb una primera part molt intensa on elles van posar completament el ritme del joc. D'aquesta manera, el SFA va estar davant del marcador durant tot el partit i va poder iniciar el matx amb una defensa molt sòlida i un servei de contraatac molt energètic. Encara que alguns tirs anaven avançant el marcador del Reus Plom, les jugadores van tenir un amistós molt complicat, ja que els hi va costar molt penetrar la defensa vilanovina.

La primera part va acabar amb 31 a 21 punts. Les de Rubén Tenor van saltar al parquet com van finalitzar el segon període: molta intensitat en el contraatac. Així es van posicionar a 20 punts sobre el seu marcador. Les reusenques van reaccionar a temps i les noves jugadores van poder mostrar les seves habilitats sumant punts fins a arribar a posar-se 6 punts a baix. El SFA va mancar en atac, els hi va costar córrer, no van poder tancar bé els rebots i en els 5x5 van tenir dificultats pel físic superior de les visitants. Als darrers cinc minuts del partit, les locals es van mostrar dures en defensa i van poder córrer a camp obert per generar dubtes al rival.

Destacar el partit de les noves incorporacions: Julia Bartlett, qui va aconseguir 8 punts i 3 assistències en els 15 minuts d'inici, Anna Palacios per posar ritme a l'equip i Vinyet Garcia per donar una bona direcció d'equip. Aquesta victòria deixa una bona sensació a l'entrenador vilanoví per reforçar les idees per la temporada.

Victòria del SMA per encarar la nova temporada

L'InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va vèncer l'amistós jugat el passat diumenge contra el CN Caldes "A" per 84 a 53 punts.

Els jugadors de Joan Pozo segueixen invictes a la pretemporada després d'enfrontar-se contra equips de Copa Catalunya i de Primera Catalana i deixen bones sensacions per la nova temporada.

El partit es va disputar al Pavelló Isaac Gálvez i sense públic pel seguiment del protocol contra la COVID-19 que prohibeix l'entrada a gent externa del club. Pel que fa al partit, els vilanovins van jugar amb una defensa molt sòlida durant els 40 minuts. Els locals van poder jugar amb facilitat i tranquil·litat mitjançant atacs amb un joc col·lectiu. A part, va haver-hi molts encerts del Samà que va deixar el CN Caldes sense oportunitats de tir.

Amb aquesta victòria, el Sènior Masculí veu amb bons ulls la nova temporada i la seguiran entrenant fins al tret de sortida.