Vegueria del Penedès

CORONAVIRUS

Sol·licitem que s’anul·li la taxa de taules i cadires als restauradors


Partit Democrata de Vilanova Vilanova i la Geltrú

15-10-2020 15:44

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir al migdia el govern de la Generalitat ha anunciat noves mesures arran de la situació de la Covid-19, entre les quals la del tancament de bars i restaurants. 

Totes aquelles mesures preses amb criteris epidemiològics, que serveixin per garantir la salut de la ciutadania i evitar la propagació de la pandèmia, creiem que son positives.

Ara bé, fruit d’aquesta situació cal donar suport al sector de la restauració. Un sector que ja va ser prou castigat el passat mes de març, i que ho ha estat al  llarg d’aquests mesos amb canvis normatius permanents. És per això imprescindible que aquesta nova aturada no comporti més tancaments d’aquests  establiments.

Per aquesta raó, i com ja vàrem sol·licitar el passat mes de maig emplacem al  govern de Vilanova i la Geltrú a anul·lar la taxa de taules i cadires als restauradors de la ciutat, per aquest any 2020. En paraules de la presidenta  local, Glòria Garcia “el sector ha patit molt i necessita tot el nostre recolzament”.

Alhora demanem que es resolguin les sol·licituds de subvencions i que les mateixes es paguin als seus beneficiaris de forma immediata, ara és el moment de que les administracions siguin al costat del ciutadans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.