Vegueria del Penedès

OCTUBRE ROSA

Calafell es vesteix de rosa contra el càncer de mama


Redacció Calafell

18-10-2020 9:54

Més de 80 comerços s'han decorat amb globus roses, cartells, guardioles i les polseres solidàries amb l'Aecc Catalunya

Calafell es vesteix de rosa contra el càncer de mama. Calafell contra el càncer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'associació Calafell contra el càncer ha impulsat aquest any una campanya diferent i plena de color que sota el lema "Octubre Rosa" vol donar visibilitat al Dia Internacional contra el Càncer de mama (dia 19 d'octubre), gràcies a la implicació de més de 80 comerços de la vila. Els establiments col·laboradors s'han decorat amb globus roses, cartells, guardioles i les caixetes amb polseres solidàries de l'entitat.

Tota la recaptació d'aquesta campanya anirà destinada a l'associació Aecc Catalunya contra el càncer de Tarragona. El lema és Prevenir detectar i combatre: l'equip local vol recordar a totes les dones que l'autoexploració mamaria és essencial per a la detecció precoç de la malaltia i estrenarà aquest 19 d'octubre un vídeo per sensibilitzar la població.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.