Vegueria del Penedès

LA CULTURA NO S'ATURA

L'humorista penedesenc Guillem Estadella prepara una acció al transport públic


Redacció Cunit

01-11-2020 19:50

Havia d’estrenar el seu nou espectacle, ‘Quin Pollastre’, aquest novembre però les noves mesures de restricció no ho permetran

L'humorista penedesenc Guillem Estadella prepara una acció al transport públic. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Guillem Estadella no podrà estrenar el seu nou espectacle, ‘Quin Pollastre’, aquest novembre. Tot plegat, després que la Generalitat de Catalunya hagi decidit suprimir, una vegada més, totes les activitats culturals, d’oci i espectacles. Per aquest motiu, l’artista, de forma conjunta amb la productora MPC Management i la Sala BARTS, s’han vist obligats a anul·lar les funcions previstes per als propers 12, 19 i 26 de novembre: "Una situació que, de nou, demostra l’abandonament del sector cultural per part de les institucions".

Per això, el còmic cunitenc ha decidit reaccionar amb una acció reivindicativa. D’aquesta manera, aprofitant la incoherència dels aforaments que hi ha entre els teatres i un vagó de Rodalies, Guillem Estadella actuarà en un tren amb totes les mesures de seguretat -mascareta, distància de seguretat...-. I és que, mentre els espais culturals han d’abaixar la persiana, el transport públic continuarà com fins ara, amb el servei al 100%.

Com a dada destacada, fins ara, no s’ha conegut cap brot de covid-19, arran d’un esdeveniment cultural. Així, s’ha demostrat que #laculturaéssegura!

Una acció reivindicativa extraordinària

Tot i que és habitual trobar artistes actuant al transport públic, no és comú trobar-hi un ‘show’ d’humor. Així, a més del fet reivindicatiu, la del jove humorista és una proposta diferent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.