Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Trilla creu que és "aviat" per parlar de confinament total i insta a esperar si es confirma la "pista" que apunta l'Rt


ACN Barcelona

02-11-2020 10:16

Afirma que els tests d'antígens treuen pressió als laboratoris i donen rapidesa però poden perdre finor en resultats

Les carrereteres del Penedès, buides durant el primer cap de setmana de confinament municipal. Ramon Delgado

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha afirmat que és "aviat" per parlar d'un confinament total i ha instat a esperar si es confirma la "pista" que apunta la baixada de l'RT. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha valorat que alguns indicadors indiquen que les mesures restrictives de fa 15 dies "han tingut efecte", tot i que ha alertat que la seva traducció en una baixada de la pressió a hospitals i atenció primària trigarà encara unes dues setmanes. Per això, ha demanat "paciència" i ha afegit que "és de suposar" que les noves mesures ajudin a "baixar" el paràmetre. D'altra banda, ha dit que l'ús de tests d'antígens en els contactes donarà rapidesa, alleugerà els laboratoris però pot fer perdre "finor" en resultats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.