Vegueria del Penedès

DESCONFINAMENT

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol


Redacció Vilafranca del Penedès

24-11-2020 18:20

Les persones que pel confinament municipal no puguin assistir a les dues representacions poden sol·licitar retorn de l’import

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de l’aturada escènica de les darreres setmanes, es reobren les portes del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca amb dos espectacles que es van haver d’ajornar la temporada passada i, finalment, arriben a Vilafranca aquest cap de setmana.

El proper divendres 27 de març, a les 20h, a l’Auditori de Vilafranca trepitjaran l’escenari Borja Penalba, Mireia Vives, David Fernàndez i David Caño amb l’espectacle Ovidi 25. Un concert que coincideix amb el 25è aniversari de quan Ovidi Montllor “va marxar de vacances” i que forma part del Festival Barnasants.

Diumenge 29 de novembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet serà el torn teatral amb l’obra Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón amb la companyia Les Antonietes interpretada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Una comèdia agredolça sobre la tercera edat que parla de temes com l’eutanàsia, el sexe, l'autonomia i la solitud. Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Entrades:

De manera anticipada per Internet a: https://espectacles.vilafranca.cat/ i a les taquilles del Teatre Cal Bolet cada dijous, no festiu, de 6 a 8 de la tarda.

Les entrades que quedin disponibles es vendran a les taquilles a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Retorn d’entrades a les persones de fora de Vilafranca

Les persones de fora de Vilafranca poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades abans del dia 27 de novembre a espectacles@vilafranca.cat indicant: 

•        Nom de l’espectacle

•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra

•        Indicar la fila/es i seient/es de cada espectacle a retornar

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no es pot informar del dia que s’iniciaran els retorns però es treballarà per fer-ho al més aviat possible.

Es pot consultar tot el procediment de retorn d’entrades a https://espectacles.vilafranca.cat/noticies/

 

Disposició de la sala

L'aforament de la sala és del 50% amb butaques bloquejades a la dreta i a l'esquerra de cada seient ocupat.

No està permès canviar de butaca assignada. Davant de qualsevol dubte, es pot consultar al personal de sala.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.