Vegueria del Penedès

MONOGRÀFIC 25N

De què parlem quan parlem de violències?


AFA Sant Jordi/ La Frontissa / Creación Positiva Vilanova i la Geltrú

26-11-2020 18:04

Entrevista a Montse Pineda. 26 de novembre a les 18 h. Aquesta serà l'última entrega d'aquest especial monogràfic 25N publicat durant els dies 15 i 28 de novembre de 2020. I ho tancarem amb nous aprenentatges, noves dicotomies per canviar paradigmes

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Parlarem amb la Montse Pineda, una activista amb majúscules, coordinadora d'incidència política de Creación Positiva, vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya. I ho farem amb una entrevista realitzada per les gegantes de la comunicació social Marta Rius i la Núria Araüna, que aquesta vegada es farà càrrec de les xarxes socials mentre la Montse i la Marta desdibuixen el món.

Hi haurà un debat posterior que fara d'aquesta trobada un esdeveniment inoblidable.

Podrem fer preguntes, dir la nostra. Pots quedar-te a casa i -a la vegada- debatre sobre els nostres drets a vides lliures de violències: de com assolir una veritable igualtat entre totes les persones, sense por i sense violències!

Amb aquestes eines feministes, amb aquests missatges i interlocucions, desnaturalitzem les violències. Canviem paradigmes. Solament d'aquesta manera desmantelarem el sistema patriarcal!

Se t'acudeix millor manera d'acabar una setmana plena de reivindicacions com la del 25N?

Aquesta activitat està organitzada per l'Asociació de Families d'Alumnes de l'Escola Sant Jordi, de Vilanova i la Geltrú, l'Associació de dones feministes La Frontissa i Creación Positiva.


NO T'HO PERDIS! COMPARTEIX!

Dijous 26, a les 18 h

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.