Vegueria del Penedès

NADAL 2020

El Jokirama del Vendrell presenta un programa d’espectacles gratuïts per aquest Nadal


Redacció El Vendrell

02-12-2020 11:12

Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el format ha canviat i només hi haurà espectacles

El Jokirama del Vendrell presenta un programa d’espectacles gratuïts per aquest Nadal. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Regidoria d’Infància i Joventut ha programat un conjunt d’espectacles dins el programa del Jokirama per tal que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’unes vacances de Nadal més entretingudes. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el format ha canviat i només hi haurà espectacles. Tots ells seran gratuïts i tindran un aforament limitat. De cadascun dels espectacles se’n faran dues sessions diàries: una a les 12 h i una altra a les 18 h.

Aquest és el programa d’actes del Jokirama 2020-2021:

-Dimecres 23 de desembre: La Tanga i el gran lleopard, obra de teatre que realitzaran els alumnes de 2n de batxillerat d’Arts escèniques de l’institut Baix Penedès (#escenicbaixpenedes), al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

-Dilluns 28 de desembre: Gretel i Hansel (teatre d’objectes), de la companyia Zum-Zum Teatre, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). 

-Dimecres 30 de desembre: Els misteris que amaga el cel (contacontes), de la companyia La Porta de Fusta, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG).

-Dissabte 2 de gener: Quo No Vadis (pallassos), de la companyia La Pera Llimonera, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG). 

-Dilluns 4 de gener: Mascotes 2 (cinema), a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

Caldrà que els infants vagin sempre acompanyats d’un adult. Als espectacles només s’hi podrà accedir amb reserva prèvia. Aquesta podrà fer-se a partir del 9 de desembre trucant al telèfon 977 66 32 89 (de dilluns a divendres, de 15 h a 21 h) o enviant un correu electrònic a jokiramaentrades@gmail.com. I es podrà reservar com a màxim per a sis persones (totes del mateix nucli familiar). Les reserves seran confirmades, si són per telèfon, al moment de fer la trucada i si són per correu es respondrà confirmant-les. Un cop reservades, si per algun motiu no s’hi pot assistir, caldrà avisar per anul·lar-les.

Les instal·lacions s’obriran una hora abans que s’iniciï l’espectacle. L’ús de la mascareta és obligatori i es prendran totes les mesures necessàries. Els espectacles poden ser cancel·lats o modificats si així ho requereix la situació sanitària.

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha convidat les famílies a participar en totes les activitats que s’han preparat i a gaudir del seu temps d’oci de les vacances de Nadal amb el “Jokirama on Tour”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.