Vegueria del Penedès

PATÉ DE GALL DEL PENEDÈS

La Fundació Pinnae dona suport a Mas Albornà per a l'adquisició de maquinària destinada a potenciar el Gall del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

02-12-2020 Última revisió: 13-06-2021 19:58

La Fundació Pinnae i la Fundació Mas Albornà, han signat un acord de col·laboració per l’adquisició de maquinària per l’obrador Mallart Artesans Xarcuters de La Llacuna

Paté Rústic de Gall del Penedès i el Confit de Gall del Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fundació Pinnae dona suport a les organitzacions que estan especialment compromeses en la lluita contra l’exclusió de les persones menys afavorides i que contribueixen a la dinamització econòmica i social del territori.

Per aquest motiu, Pinnae ha decidit donar suport financer a Mas Albornà per poder adquirir nova maquinària destinada a l’obrador d’embotits Mallart,  que prepara per aquestes Festes de Nadal l’elaboració de dos nous productes: el Paté Rústic de Gall del Penedès i el Confit de Gall del Penedès, ambdós amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida).

Embotits Mallart va signar un acord de col·laboració amb Consell regulador de l’IGP-Gall del Penedès garantint la continuïtat de la cria d’aquesta au selecta, donant-li noves vies de consum i comercialització, així com generar noves oportunitats de feina per als col·lectius vulnerables.

Amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia, Embotits Mallart treballa nous productes fets amb gall: Per una banda el paté de gall que concentra l’essència del Penedès envasada, sent el primer d’aquestes característiques que hi ha al mercat i per l'altra, el deliciós confit de gall, cuinat amb herbes aromàtiques i oli d’oliva verge extra. Ambdós productes preparats fins al punt de ser consumits i donant així noves sortides i formats al consum de gall del Penedès(IGP) responent a l'actual demanda.

Per la Fundació Pinnae, aquesta aportació referma el compromís de l'entitat amb el Tercer Sector del territori, prioritzant els projectes de cohesió social.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.