Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Nova executiva d’ERC Canyelles


ERC Canyelles Canyelles

10-12-2020 9:31

Després d’anys amb la mateixa presidència el resultat de la votació a l'assemblea va ser favorable per aconseguir una nova executiva, donar un tomb a la secció local i començar un nou projecte per al municipi

La nova presidenta d'ERC Canyelles, Vanessa Diez, amb la consellera Alba Vergés. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del passat 23 de Novembre hi ha una nova executiva a la secció local de Canyelles. Aquesta nova executiva neix com a conseqüència d’una moció de censura presentada per la majoria de la militància de Canyelles en contra de l’anterior executiva. A les passades eleccions municipals al maig del 2019 el grup municipal va quedar fora del consistori, a partir de llavors el grup local va patir una sèries de discrepàncies que van acabar amb una moció de censura contra la antiga executiva i la dissolució esporàdica del grup.

Després d’anys amb la mateixa presidència el resultat de la votació a l'assemblea va ser favorable per aconseguir una nova executiva, donar un tomb a la secció local i començar un nou projecte per al municipi.

En aquest cas la nova presidència la va assumir Vanessa Diez que juntament amb la nova executiva van donar a conèixer els objectius a curt i mitjà termini, entre els quals es troben els d’oferir un mateix tracte a tots els militants de la secció local, informar i fer-los partícips de totes aquelles accions que es facin tant a nivell local,comarcal i Nacional. L’objectiu principal de la nova secció local es aconseguir un grup fort, cohesionat, amb un bon reconeixement dins del municipi i tornar a aconseguir la representació perduda dins del consistori.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.