Vegueria del Penedès

NADAL 2020

Nadal Mogut, el programa d'activitats gratuïtes per a joves durant aquestes vacances a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-12-2020 9:08

Els 8 tallers són: iniciació a l'Animal Flow, futbol estil lliure “Free Style”, Nadal escènic (teatre d'improvisació), cuina sense pares (2 sessions), una excursió amb BTT, twerk amb perspectiva feminista, i una passejada silvestre

Un dels tallers de teatre de l'Estiu Mogut. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú proposa la primera edició del Nadal Mogut, una extensió del programa de lleure juvenil Estiu Mogut, que es durà a terme durant les vacances nadalenques del curs escolar. En aquesta edició no es faran tallers d'una setmana, sinó que s'han pensat càpsules d'un sol matí o tarda, comptant que el jovent té menys temps disponible aquests dies.

El regidor de Joventut, Adrià Guevara, ha explicat perquè s'han programat aquests tallers: “veient l'èxit que tenien iniciatives com l'Estiu Mogut, creiem oportú donar-hi continuïtat, amb un format una mica diferent, durant les vacances de Nadal”.

El Nadal Mogut és un programa d'oci juvenil que ofereix activitats per facilitar eines d'aprenentatge i l'adquisició de noves capacitats i habilitats, sempre amb un enfocament lúdic i participatiu. El programa està dissenyat amb intencionalitat educativa i competencial, per afavorir el desenvolupament de l'autonomia, hàbits, responsabilitat, treball en grup, cooperació, perseverança, gestió del conflicte, igualtat de gènere, solidaritat, inclusió, consciència mediambiental, interacció amb l'entorn, expressió artística, plàstica, creativitat, i l'ús creatiu, crític i responsable de les tecnologies i les xarxes.

Com ha destacat el regidor, els tallers seran gratuïts: “fem una aposta ferma per la gratuïtat de les activitats, per tal de fer-les accessibles per a tothom i garantir la igualtat d'oportunitats”. A més, s'ha fet un esforç per complir amb les mesures Covid-19, centrant la programació en aquells tallers que es pugin fer presencials i permetin aplicar les mesures d'higiene que requereix la normativa actual d'activitats esportives i de lleure educatiu fixada per la Generalitat.

La dinamització i la coordinació dels tallers va a càrrec de l'empresa vilanovina Need Sports, amb experiència en l'organització de casals d'estiu i d'activitats extraescolars.

Així, els dies 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i 4 de gener es faran els 8 tallers d'una sola sessió, amb un total de 88 places. Algunes de les activitats s'han ampliat per al públic fins al 20 anys, i hi poden participar joves empadronats a Vilanova nascuts entre el 2000 i el 2006.

Els 8 tallers són: iniciació a l'Animal Flow, futbol estil lliure “Free Style”, Nadal escènic (teatre d'improvisació), cuina sense pares (2 sessions), una excursió amb BTT, twerk amb perspectiva feminista, i la passejada silvestre “Mala herba ho seràs tu”.

Les inscripcions comencen aquest dilluns, 14 de desembre,  ales 16 h, fins dijous 17. Caldrà fer la inscripció per internet a través d'un formulari que hi ha a la web. Cada persona es podrà apuntar com a màxim a 2 tallers, i les places s'assignaran per ordre d'entrada fins a exhaurir les places de cada taller.

Trobareu tota la informació de les activitats, les dates, horaris i llocs al web i a les xarxes socials de l'Oficina Jove.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.