Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

Ràdio Cubelles organitza un curs de ràdio per a joves


Ajt Cubelles

24-06-2004 21:05

El taller, que està obert als joves de 10 a 21 anys, treballa la locució, la redacció de guions i la producció de programes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres, 2 de juliol començaran les classes del curs de ràdio que ha organitzat, un any més, l’emissora municipal Ràdio Cubelles. Els alumnes del curs confeccionaran, dins de les tretze classes que té el taller, un programa radiofònic que s’emetrà els mesos d'agost i setembre, i que servirà per tancar el curs i veure què han après els alumnes durant les classes.

El taller, que està obert als joves de 10 a 21 anys, treballa la locució, la redacció de guions i la producció de programes

Les inscripcions s’han de realitzar als mateixos estudis de l’emissora, al carrer Colom,7. Per a més informació podeu trucar al 93 895 03 26.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.