Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

Es convoca el 1er Concurs de Jazz Vila de Cubelles


Ajt Cubelles

24-06-2004 21:06

La data màxima per a lliurar les maquetes i la documentació és el 2 de juliol

Imatge del festival de Jazz Vila de Cubelles de l'any passat. fdg/rita lamsdorff

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Convocat el 1er Concurs de Jazz Vila de Cubelles. La convocatòria està adreçada a músics novells i a tot tipus de formacions i estils. Els participants hauran d'enviar a l'apartat de correus 270 (CP 08880 Cubelles) una maqueta amb tres temes estàndards o propis en CD o K7. També hauran d'adjuntar un dossier amb les dades de la formació, nom dels components, instruments, currículum del grup i fotografia, telèfon de contacte, adreça postal i declaració per escrit de l'acceptació de les condicions.

Per a més informació cal enviar un e-mail a lamain@wanadoo.es. El jurat qualificador triarà les tres formacions que passaran a la fase final. Actuaran en directe i concursaran entre elles dins del 2n Festival de Jazz Vila de Cubelles que es celebrarà els propers 7 i 8 d'agost de 2004. Un jurat decidirà qui és el solista o grup guanyador del concurs i quins el 2n i 3r classificat. Els premis són de 600, 400 i 250 euros que es lliuraran dins del mateix festival.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.