Vegueria del Penedès

REIS 2021

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la tradicional cavalcada amb un cotxe descapotable


Redacció L'Arboç

30-12-2020 9:50

51 anys després tornaran a utilitzar cotxes descapotables com ja van fer l’any 1969.

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la tradicional cavalcada amb descapotable . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Reis Mags d’Orient arribaran a l’Arboç i faran la cavalcada amb cotxes descapotables.  Enguany, els 3 reis han triat aquest sistema per complir amb les restriccions causades per la crisi sanitària de la Covid-19. Segons ens informen, tampoc es podran regalar ni llençar caramels, ni fer petons als més petits, doncs els 3 reis no podran baixar en cap moment del cotxe per evitar contactes. Així doncs, els petons s’hauran de fer a distància i també saludar-los.

La cavalcada començarà a les 16h i recorrerà tots els carrers de la vila per on puguin passar vehicles. Els Reis han preparat un discurs que aniran llegint del cotxe estant i que es podrà escoltar des de totes les cases. A més, els seguirà el trenet del Rufino amb personatges Disney, música i animació. En els propers dies informarem de més detalls i dels horaris aproximats en què passarà la cavalcada en cada zona.

Es recomana a tothom veure els Reis Mags des del balcó, portal o finestres de casa i no seguir la cavalcada. No es permetran aglomeracions de persones.

Es dóna la casualitat que l’any 1969, ara fa 51 anys, els 3 reis d’orient ja van arribar a la nostra vila amb aquest mitjà de transport. La foto que acompanya aquesta notícia és de la Cavalcada de Reis de 1969. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.