Vegueria del Penedès

NADAL 2020

Exhaurits els xecs VilaFrancs, la campanya impulsada per donar suport al comerç local


Redacció Vilafranca del Penedès

05-01-2021 12:44

Exhaurits els xecs VilaFrancs, la campanya impulsada per donar suport al comerç local. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La segona edició de la campanya “Compra amb VilaFrancs, fes comerç de proximitat” ha estat un èxit i ahir, 4 de gener, es van exhaurir tots els xecs que estaven a la venta. Això vol dir que a hores d’ara ja no es poden comprar VilaFrancs però tothom que els hagi comprat prèviament té temps per bescanviar-los fins al dia 6 de gener, dia que finalitza la campanya.

Aquesta segona campanya de VilaFrancs, impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Pinnae i dels establiments adherits, va començar el 23 de novembre i ha comptat amb 184 establiments adherits.

En total, s’han venut 43.416 VilaFrancs de 10€ que equivalen al tot el pressupost disponible: 434.160€ que s’han injectat entre els comerços locals adherits a la campanya en aquesta segona edició. El 4% de la venda s’ha gestionat des dels punts habilitats per donar suport a la venda online: el Fòrum Berger  i  l’Oficina de Turisme.

A part del comerç local, aquesta campanya també ha significat un estalvi important per a les 8.949 persones que han comprat VilaFrancs.

La segona edició de la campanya VilaFrancs incorporava algunes novetats i millores com, per exemple, que els xecs no estaven limitats per sectors, la millora de la lectura dels codis dels xecs i que la seva compra estava oberta a tothom.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.