Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ

Fanzine Detroit


Conrad Rovira Vilanova i la Geltrú

14-01-2021 Última revisió: 09-03-2021 16:07

Als anys 70 del segle passat es denominaven fanzine les revistes, els magazines, no professionals, fetes pels fans d'algun tema que en aquells anys habitualment era la música, el còmic, la ciència-ficció o, en general, temàtica underground

Detroit Fanzine. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La realització solia ser molt precària, amb mitjans d'edició de baix cost com les multicopistes o les fotocopiadores, la difusió era molt limitada i, per tot plegat, solien tenir vida curta.

He recollit l'esperit dels fanzine per a fer aquesta publicació i li he donat cos de paper utilitzant les noves tecnologies que simplifiquen processos i redueixen costos. La difusió de Detroit serà modesta, depenent dels recursos econòmics, i és possible que no sigui fàcil trobar-ne un exemplar de paper. Aquí podeu veure'n la versió digital.

Conrad Rovira, hivern 2021.

 

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.