CUINA I POESIA
18-01-2021 9:27
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Cada diumenge una nova recepta, pròpia i d’autor/a, inspirada en referents culinaris i amanida amb POESIA al gust!
Aquesta setmana us oferim el Pastís de patates i espinacs
Ingredients
⚡patates ⚡llet vegetal ⚡espinacs frescos ⚡xampinyons ⚡pinyons
⚡formatge gorgonzola ⚡AOVE ⚡espècies: pebre negre i all en pols
⚡ tonyina (opcional)⠀
Preparació
En una paella es saltegen els espinacs. Quan ja gairebé estan, s'afegeixen els xampinyons laminats i les espècies. S’agrega el formatge gorgonzola i es barreja bé, fins que estigui desfet. Si incorporeu tonyina, ho feu en aquest moment.
Per fer el puré:⠀Es posa aigua a bullir i es couen les patates uns 35-45’. Una vegada toves, es barregen amb llet vegetal, oli i pebre negre. Es tritura fins aconseguir un puré. ⠀
Es disposa sobre la safata per tenir la base del pastís i es cobreix amb els espinacs i els xampinyons (i la tonyina). Es col·loquen els pinyons i…a disfrutar!!!
No et perdis la pròxima RECEPTA POEMADA, ens recorda a l’escriptora Clara Janés per allò de “Esperaré paciente, acechando, como un perro, el momento. O me iré por la selva de tus versos abriéndome camino lentamente por ocultos senderos, por pequeños resquicios que has dejado entreabiertos..."
Segueix-nos en @luzcassino i @entrenapsicols. I en https://luzcassino.blogspot.com/
PUBLICITAT
PUBLICITAT