Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

L’Arboç instal.la càmeres de trànsit al pas de vianants de la carretera amb l’avinguda dels Herois


Redacció L'Arboç

21-01-2021 18:09

Les càmeres estaran degudament senyalitzades per dissuadir els conductors i augmentar la seguretat dels vianants

L’Arboç instal.la càmeres de trànsit al pas de vianants de la carretera amb l’avinguda dels Herois. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç ha instal.lat càmeres fotovermelles al semàfor del pas de vianants que creua la N-340 a l’alçada de l’avinguda dels herois de 1808 al seu pas per la vila. De moment però el dispositiu encara no està actiu.

L’Ajuntament vol desmentir els rumors que s’han estès sobre que es tracta d’un radar: "No és un radar, és una càmera fotovermella que es dispara si algún conductor es salta el semàfor en vermell".

L’Ajuntament ha informat que les càmeres estaran degudament senyalitzades per dissuadir als conductors de cometre cap infracció. A més, es recorda l’alt volum de trànsit diari  que suporta aquesta via al seu pas per la vila. Aquesta actuació vol donar resposta a les demandes veïnals per tal d’augmentar la seguretat viària i evitar accidents. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.