Vegueria del Penedès

TEMPORAL

Protecció Civil dona per finalitzada l'alerta pel temporal de vent després d'un matí d'incidents al Penedès i Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-01-2021 19:43

La majoria de serveis dels bombers al territori han estat per caiguda d'arbres i branques i despreniments a façanes

Protecció Civil dona per finalitzada l'alerta pel temporal de vent després d'un matí d'incidents al Penedès i Garraf. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada l’alerta del Pla d’emergències per ventades VENTCAT, un cop finalitzat l’episodi de ventades més intenses. El Pla VENTCAT queda en situació de Prealerta perquè encara ha de bufar fort vent fins demà al migdia al litoral central.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut en aquest episodi un total de 854 trucades per 665 incidències relacionades amb el vent. La majoria per branques caigudes, risc estructural i obstacles a la calçada, cap d’aquestes greu.

Per comarques, les trucades s’han fet des del Vallès Occidental (277), Barcelonès (254), Maresme (77) i Baix Llobregat (51). Per municipis, les trucades s’han fet des de Barcelona (200), Sabadell (99), Terrassa (60) i Mataró (41).

Derivat d'aquestes trucades, els Bombers de la Generalitat han rebut 675 avisos en aquest episodi. En la majoria de casos els Bombers han estat requerits per arbres i branques caigudes o amb perill de caure a la via pública. Alguns han caigut sobre vehicles estacionats, però cap persona ha resultat ferida.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.