Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Sant Quintí de Mediona reparteix 1.000 euros en xecs regal entre els guanyadors de la campanya comercial de Nadal


Redacció Sant Quintí de Mediona

27-01-2021 17:53

S'han repartit 50 xecs regals de 20 euros i set carros de la compra 

Sant Quintí de Mediona reparteix 1.000 euros en xecs regal entre els guanyadors de la campanya comercial de Nadal. Ajt Sant Quintí d Mediona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ajuntament i comerciants valoren amb gran èxit el resultat de la campanya comercial de Nadal amb el lema "Més a prop teu que mai" per l’alt volum de participació de la societat quintinenca, ja que, de fet, l’objectiu era promoure les compres als comerços de Sant Quintí i fer-ho per diverses raons: per estimular l’economia local en un any especialment complicat, perquè als comerços de la vila és possible comprar-hi una gran varietat de productes i diferents gammes i, finalment, perquè comprar a Sant Quintí comporta optar a guanyar premis i descomptes i això ho ha convertit en un clar avantatge competitiu respecte comprar en altres llocs gràcies a l’aportació de 1.000 euros de l’Ajuntament, que considera que el comerç és un element estratègic de la vila perquè la dota de cohesió, serveis i vida.

A més a més, aquest campanya ha conviscut de manera simultània amb els xecs regals de 12 euros que s’han regalat a totes les persones de 65 anys o més del municipi a conseqüència de dividir entre les 426 persones empadronades d’aquest franja d’edat l’import total destinat a la Festa de la Gent Gran, que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia sanitària.

Els comerços que encara no ho hagin fet, a partir del dia 31 de gener (els xecs regals de la gent gran) ja poden portar els xecs regals al Punt d'informació i en un termini breu en rebran l’ingrés corresponent.

En el sorteig es va celebrar el passat dimecres dia 20/01/2021, efectuat en acte públic a l’Ajuntament Sant Quintí de Mediona, i les persones guanyadores s’ha publicat al web municipal www.santquintimediona.cat 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.