Vegueria del Penedès

RODALIES

Les línies R2 de Rodalies de Renfe, afectades durant tres dies per les obres a l'estació de Sants


ACN Vilanova i la Geltrú

28-01-2021 18:52

Al tram sud, la línia de Vilanova i la Geltrú, hi haurà 2 trens per hora i sentit i el tram nord comença i acaba recorregut al Prat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El servei de les línies R2 de Renfe estarà afectat el 29, 30 i 31 de gener per les obres d'Adif a Sants. Al tram sud, entre l'estació de França de Barcelona i Sant Vicenç de Calders per Vilanova i la Geltrú, divendres hi haurà dos trens per hora i sentit amb parada a totes les estacions i reforç en hora punta. Dissabte i diumenge no hi haurà el reforç. Al tram nord, entre l'aeroport del Prat i l'estació de Maçanet-Massanes per Granollers Centre, durant els tres dies els trens començaran i acabaran recorregut a l'estació del Prat, amb reducció de l'oferta habitual. El divendres es redueix al tram Castelldefels-Granollers Centre. Els viatgers amb origen o destinació a l'aeroport podran encaminar-se a la línia L9 Sud del metro. Durant aquestes afectacions els bitllets de Rodalies seran vàlids per fer el transbordament a les estacions de Metro.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.