DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

NOTA DE PREMSA

L’Hotel Dolce de Sitges atorga premis a les persones que han posat més noms a les seves instal·lacions


Ajt Sitges

05-07-2004 12:53

A partir de l’octubre, quan s’inauguri l’hotel, les sales de reunions es diran Sitges, Parellada, Syrah, Samsó, Moscatell, Garnatxa, Macabeu i Monastrell, recordant el món de la vinya

Un grau per sota dels dos primers classificats han quedat Raül Mata, de Barcelona, Josep Lluís Luque, de Sant Pere de Ribes, i Àngel Comas, de Sitges. Per a ells tres s’ha reservat una sessió completa de tractaments amb aigües a l’espai del futur hotel.
El lliurament dels premis es va fer aquest dijous al vespre a l’Edifici Miramar, amb la representació dels membres del jurat, com han estat els mateixos responsables de l'Hotel, del Patronat de Turisme i de L’ECO de Sitges.

A partir de l’octubre, quan s’inauguri l’hotel, les sales de reunions es diran Sitges, Parellada, Syrah, Samsó, Moscatell, Garnatxa, Macabeu i Monastrell, recordant el món de la vinya. Un altre grup de salons recordarà espais de Sitges i es diran Maricel, Miralpeix, Garraf i Ginesta. Les platges també estaran representades amb els noms de Balmins, Ribera, Fragata, Estanyol i Còdols. Pel que fa als dos restaurants, un portarà el nom d’Esmarris i l’altre es dirà Verema. Per al bar interior s’ha escollit el nom de Malvasia, mentre que per al de la piscina s’ha triat Cala Morisca. Finalment, tres suites s’han dedicat a tres il·lustres persones vinculades a Sitges, com Santiago Rusiñol, Lola Anglada i Miguel Utrillo.

La companyia Dolce té previst d’inaugurar el seu establiment a Sitges el proper mes d’octubre. Aquesta infrastructura hotelera vol basar el seu èxit en l’organització de reunions, congressos i conferències, amb un espai propi per a l’oci i el lleure.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.