Vegueria del Penedès

CONSELL COMARCAL

Les alcaldesses del Garraf es reuneixen per debatre sobre programes europeus i polítiques socials


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-02-2021 19:11

Durant la reunió s’ha compartit informació sobre el programa europeu “Next Generation” i sobre les possibilitats per a la mobilització de recursos al Garraf

Les alcaldesses del Garraf es reuneixen per debatre sobre programes europeus i polítiques socials. CC Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui s’ha reunit el Consell d’Alcaldies del Garraf per debatre sobre programes europeus i polítiques socials. Durant la reunió s’ha compartit informació sobre el Mecanisme de Recuperació i Resiliència, del Fons Europeu Next Generation, i sobre el Pla per a la reactivació econòmica i protecció social de Catalunya, del Govern de la Generalitat, i s’ha debatut sobre les possibilitats de mobilització de recursos al Garraf, per a l’impuls econòmic i social del territori.

Així mateix, s’han analitzat les polítiques socials dels programes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la seva adequació a les noves necessitats derivades de la crisi social i econòmica generada per la pandèmia.

Finalment, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf ha informat sobre la reunió constitutiva de la Taula de Mobilitat del Penedès, celebrada el passat 3 de febrer, en la qual es va acordar, entre d’altres, l’increment de les bonificacions dels peatges de l’autopista C-32. Aquesta Taula compta amb la participació del Departament de Territori i Sostenibilitat, els consells comarcals de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, els ajuntaments del Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Sitges, Cubelles, Calafell, Cunit i Sant Sadurní d’Anoia, l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona i l’Autoritat Territorial de Mobilitat del Camp de Tarragona.

Al Consell d'Alcaldies hi ha assistit Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta del Consell Comarcal del Garraf; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella i Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles. També hi ha participat la consellera adjunta a la presència del Consell Comarcal del Garraf Mònica Gallardo, i la gerent, Mila Arcarons. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.