Vegueria del Penedès

LLEURE

El proper cap de setmana reobre l’Espai muntanya de Sant Jaume de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

10-03-2021 14:15

Situat a menys de dos quilòmetres de Vilafranca, l’Espai muntanya de Sant Jaume és una zona d’esbarjo municipal que ofereix un servei de lloguer de taules i barbacoes i també hi ha un espai de bar

El proper cap de setmana reobre l’Espai muntanya de Sant Jaume de Vilafranca del Penedès. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

D’acord amb les noves mesures vigents des d’aquest dilluns 8 de març, es reprèn el servei de bar i de lloguer de taules i barbacoes de l’Espai muntanya de Sant Jaume, de les 10 a les 17h, i complint amb les mesures de distància i limitació de comensals.

Situat a menys de dos quilòmetres de Vilafranca, l’Espai muntanya de Sant Jaume és una zona d’esbarjo municipal que ofereix un servei de lloguer de taules i barbacoes i també hi ha un espai de bar. Està obert al públic els caps de setmana i festius, excepte els dies de pluja, el mes d'agost i l'època de Nadal.

L’Espai muntanya de Sant Jaume està gestionat per la cooperativa d’iniciativa social Nou Verd, que té l’objectiu de promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb discapacitat.

Cal fer la reserva prèvia a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament seu.vilafranca.cat, apartat de Tràmits i gestions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.