Vegueria del Penedès

MUSEU DE LES CULTURES DEL VI

L’exposició permanent del Vinseum tanca al públic durant quatre dies


Redacció Vilafranca del Penedès

11-03-2021 18:04

S’inicien les obres per obrir les connexions entre el Palau Reial i l’edifici de nova planta adjacent encara en construcció

L’exposició permanent del Vinseum tanca al públic durant quatre dies . Vinseum

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La setmana vinent l’exposició permanent del museu romandrà tancada al públic per obres. Es tracta d’un tancament temporal de curt abast. L’avançament en la construcció del nou edifici del museu fa que s’hagi de treballar en les connexions internes entre el nou immoble i el Palau Reial.

A partir de dilluns 15 de març l’equip del museu desmuntarà i mourà algunes de les vitrines de l’exposició permanent per tal que des de l’obra es faci l’obertura de les connexions a les diferents plantes. Després caldrà fer un tancament provisional amb pladur i finalment s’haurà de tornar al seu espai habitual totes les vitrines així com les peces exposades.

Es preveu que aquesta operació sigui ràpida i que el cap de setmana del 20 i 21 de març el museu funcioni normalment, amb l’exposició permanent, l’exposició temporal i la botiga obertes al públic en l’horari habitual.

El visitant que passegi per les sales del Palau a partir de divendres 19 de març no veurà res diferent, doncs les feines fetes han de permetre poder continuar gaudint de l’actual exposició al Palau Reial mentre les obres al nou edifici avancen a bon ritme

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.