Vegueria del Penedès

CASA CONSISTORIAL

Comencen les obres del nou Ajuntament de Castellví de la Marca


Redacció Castellví de la Marca

11-03-2021 18:51

L'equipament està dissenyat per ser energèticament eficient i les obres començaran a la primavera

Comencen les obres del nou Ajuntament de Castellví de la Marca. Ajt Castellví de la Marca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de Govern del passat 4 de març va enllestir els darrers tràmits per iniciar la construcció del nou Ajuntament de Castellví de la Marcaamb l’aprovació dels serveis d'un enginyer i d'un arquitecte tècnic per dirigir les obres de la Casa Consistorial.

L'equipament està dissenyat per ser energèticament eficient i s’ha volgut que "l’edifici vagi en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, de manera que s’assegura la creació de llocs més saludables i, per tant, persones, comunitats i societats més sanes". Entre altres, garanteix l’accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna per a tothom; adopta mesures per combatre el canvi climàtic i els seus efectes, promou l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres i frena la pèrdua de la diversitat biològica.

El ple del 18 de febrer va adjudicar les obres a l’empresa Catalana d’Obres del Penedès S.A. per import de 393.582,24€. En aquesta 1a fase de les obres es construirà l’estructura de l’edifici i l’arxiu. La direcció d’obres d’arquitecte està adjudicada a Santamaria Arquitectes.

L’Ajuntament compta amb un ajut de la Diputació de Barcelona per import de 428.505,43€ per tal de subvencionar l’import de l’adjudicació de les obres (393.582,24€). La diferència, 34.923,19€, s’utilitzarà per assumir els costos de direccions d’obres i treballs tècnics. Es preveu que les obres s’iniciïn aquesta primavera. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.