Vegueria del Penedès

PISOS SOCIALS

Cubelles impulsa un estudi entre la població per conèixer la demanda de lloguer social al municipi


Redacció Cubelles

12-03-2021 10:50

L’àrea d’Habitatge ha habilitat una enquesta per explorar la necessitat habitacional existent a la vila

Cubelles impulsa un estudi entre la població per conèixer la demanda de lloguer social al municipi. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Cubelles ha posat a l'abast de tota la població un formulari amb què poder analitzar al detall i de la manera més fidedigna possible la demanda de lloguer social al municipi. El qüestionari està disponible a l’enllaç www.cubelles.cat/habitatge i es pot emplenar directament a la plana web del consistori o bé enviar les respostes mitjançant el correu electrònic habitatge@cubelles.cat.

La proposta impulsada per l'àrea local d'Habitatge, encapçalada per la regidora Alexandra Corvillo, recull una sèrie d'ítems que han de permetre radiografiar de forma acurada la necessitat habitacional existent a la vila, a més dels col·lectius interessats, segmentats per edats i ingressos econòmics, entre més. Així, per exemple, se sol·licita l'interès real d'accés a lloguer social, el nombre d'habitacions requerit, el total de membres que conformen la unitat familiar i els ingressos bruts aproximats dels seus integrants.

Amb les dades obtingudes, des del departament es podrà copsar la tipologia i dimensió de la demanda per, tot seguit, presentar-les a la Generalitat i les diferents promotores sense ànim de lucre amb què s'està parlant des de començaments de mandat i, d’aquesta manera, avançar en la confecció d'una proposta detallada que doni sortida a les peticions de la població de la vila i sigui, al seu torn, socialment beneficiosa per a totes les parts implicades. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.