Vegueria del Penedès

FUTBOL

El Sitges-Suburense suma una molt bona victòria amb el gol de protagonista


Toni Muñoz Sitges

22-03-2021 18:48

Els de Dani Pujol es retroben amb la competició aconseguint tres magnífics punts a Piera

Plantilla del Sitges-Suburense. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

AE Piera 4 – CF Sitges-Suburense 5

L’UE Sitges suma els tres punts a Piera en un bon partit en el que el gol fou el gran protagonista del matx tot en un d’aquells camps del tot complicats i difícils de superar però on l’equip de Dani Pujol ha tret dos magnífics resultats en els darrers  desplaçaments.

No pintava gens bé al encaixar el primer gol al primer minut del partit, reaccionant de la millor manera l’equip sitgetà fent l’empat al minut 24, Nico, que es convertia en el golejador del Sitges amb un hat trik conjuntament amb Marc Navarro amb dos, en un tres i no res tornava a marcar el Piera fent el 2-1, tornant a empatar en aquest cas Marc Navarro al 36, un fet que li anava com anell al dit al Sitges que en nou minuts amb gols de Nico i Navarro s’anava al descans amb pràcticament amb tot decidit amb un 2 a 4.

Nico s’encarregava de posar més avantatge posant el 2-5 als cincs minuts de la represa, el cert és que semblava que estava tot fet però en un camp de reduïdes dimensions com aquest tot és possible, els locals amb tot perdut pràcticament van pressionar de debò perforant per dos cops la porta d’Ivan Vendrell posant emoció fins que l’àrbitre xiulava el final respirant i molt un Sitges que en cap moment li girava la cara al partit i que s’emportava una victòria molt bona en aquest retrobament amb la competició en aquest grup 12é de la tercera Catalana que al col·loca tercers a la taula amb 7 punts després de sumar dos triomfs i un empat.

Sitges-Suburense: Ivan Vendrell, Rafa Garcia, (Guillem Gracia 68) Álvaro Montesinos, Guillem Fonoll, Raul Berneda (Domingo Cruselles 66)Marc Martínez, Dani Midcley, (Gerard López 81) Xavi Rodríguez, Guillem Viñola, ( Bernat Sánchez 54), Nico Garcia, Munté i Marc Navarro.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.