Vegueria del Penedès

NATURA DESCONFINADA

La fauna salvatge també visita el Penedès i Garraf durant la Setmana Santa


Redacció Vilafranca del Penedès

29-03-2021 10:09

Aquest diumenge ha deixat imatges impactants com la de dos cervatells passejant entre Vilafranca i Sant Sadurní i dels senglars fent un volt de nit per barri marítim de Vilanova

Imatges de dos cervatells passejant entre Vilafranca i Sant Sadurní. @Roman02020

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La fauna salvatge també ha visitat aquest primer cap de setmana de vacances de Setmana Santa el Penedès i Garraf. Aquest diumenge ha deixat imatges impactants com la de dos cervatells joves passejant entre Vilafranca i Sant Sadurní que alguns ciutadans han pogut captar. El mateix diumenge a la nit, les xarxes socials s'omplien d'imatges d'un grup de senglars adults passejant per la ronda Europa camí del barri de Mar de Vilanova i la Geltrú. Sembla que el desconfinament també ha arribat a la fauna salvatge del territori, que ha volgut visitar el seu entorn.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.