Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El mon de l'hoquei de dol: Ha mort Carles Trullols, el mític porter


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

12-04-2021 11:05

Havia jugat amb el Patí Vilanova i va conquerir la darrera Copa del Generalísimo

Carles Trullols en una imatge d'arxiu. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ens arriba la trista noticia de la mort als 72 anys de Carles Trullols i Clemente (E.P.R:) mític porter d'hoquei patins, que va marcar una època entre els anys 70 i 80. Carles Trullols va formar part  del C.P. Vilanova en les temporades 75-76 i 76-77, en les que el Patí va quedar sots campió de la Divisió d'Honor, Campió de la Copa del Generalísimo a Alcoi i sots campió d'Europa.

La seva llarga trajectòria com a jugador el va portar entre altres equips a l'Español, Vendrell, Cerdanyola, Vilanova i finalment al Barça on ho va aconseguit tot a nivell de Club.

Amb la selecció española també ho va guanyar tot a nivell internacional i en totes les categories.

Va estar lligat a la Selecció Española com a tècnic guanyant el Mundial del 89 a Sant Juan (Argentina) i com a federatiu en la FEP.

Descansiaen pau Carles. Sempre et recordarem com a jugador però encara més com a persona. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.