Vegueria del Penedès

CERÀMICA

“Poemes en flor”, nou projecte solidari de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa


Redacció El Vendrell

20-04-2021 11:38

Les poetes Laia Maldonado, Alba Vinyes i Maica Rafecas han cedit els poemes que les alumnes de l’escola d’art han posat a les peces de ceràmica

“Poemes en flor”, nou projecte solidari de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa s’ha engegat un altre projecte solidari. Aquest porta per nom “Poemes en flor” i està dirigit per la professora de ceràmica Inga Freitas.

Les poetes Laia Maldonado, Alba Vinyes i Maica Rafecas han cedit els poemes que les alumnes de l’escola d’art han posat a les peces de ceràmica, a través de la tècnica de la calca. En total s’han fet 30 peces.

Aquests poemes es posaran a la venda per Sant Jordi i els diners recaptats aniran al projecte solidari Fem pinya, impulsat per la colla castellera Nens del Vendrell.

Els poemes en flor es podran adquirir a partir d’aquest proper divendres 23 d’abril a la Sala d’exposicions del Portal del Pardo per un preu de 18 €.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.