Vegueria del Penedès

ESTAFA

Detenen a Sitges dos estafadors reincidents que duien 12.000 euros en bitllets falsos


ACN Sitges

22-04-2021 17:53

La Policia Local els enxampa saltant-se el confinament nocturn

Detenen a Sitges dos estafadors reincidents que duien 12.000 euros en bitllets falsos. Policia local de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Sitges ha detingut dues persones que duien 12.000 euros en bitllets falsificats. Durant el patrullatge nocturn d'aquesta nit passada, els agents han aturat aquesta parella en veure que estava incomplint el toc de queda. En el moment d'identificar-los, la policia ha constatat que tenien antecedents per falsificació de moneda i altres estafes, mentre els ha localitzat 19.000 euros en bitllets de 500. Els agents els han traslladat a comissaria, on han comprovat que bona part d'aquests diners, 12.000 euros, eren falsificats. La parella ha quedat detinguda i els agents locals l'han traslladat a les dependències dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.