Vegueria del Penedès

DROGUES

Detingut un menor a Ribes per vendre marihuana a la plaça Layret


Redacció Sant Pere de Ribes

26-04-2021 12:17

El jove de 17 anys ha manifestat als agents que venia la droga per recuperar els diners que hi havia invertit

Detingut un menor a Ribes per vendre marihuana a la plaça Layret. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Agents de la Policia Local han detingut aquest cap de setmana un jove menor d’edat per tinença de diverses bossetes que contenien marihuana, presumptament destinades a la venda. El noi, de 17 anys i veí de Ribes, també duia diversos bitllets de 5, 10 i 20 euros en el moment de la detenció.

Segons fonts municipals, els fets han tingut lloc el capvespre de dissabte, 24 d’abril, a la plaça Layret, quan agents de la Policia Local s’han adreçat cap a un grup de joves per la forta olor de marihuana que s’hi sentia. El noi posteriorment detingut ha abandonat el grup intentant evitar l’actuació policial, però ha estat interceptat a 50 metres del lloc. Duia les bossetes amb marihuana amagades a la roba i ha manifestat que venia la droga per recuperar els diners que hi havia invertit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.