Vegueria del Penedès

OBITUARI

Pèrdues inesperades


Bernat Catasús Sant Quintí de Mediona

28-04-2021 13:51

La mort d’un company i amic es fa complicada, sobretot, quan no t’hi has pogut acomiadar

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dia 19 d’abril el doctor Poch ens va deixar, creant un important buit al nostre equip. La  seva voluntat de cooperar, proposar i insistir per millorar el poble era tant gran com important  per seguir mantenint l’equip i el projecte. 

El seu coratge i coneixement, reconegut expert en el camp de la neurocirurgia infantil, van fer  que ajudés a molta gent. Mai va tenir un no per resposta i va visitar o derivar a moltes persones  que ho necessitaven. 

Com a candidat, va fer propostes i projectes molt importants. Un dels seus treballs va ser la  creació i viabilitat d’un centre de dia per la gent gran a Sant Quintí. Va estudiar què es  necessitava, com el faríem, on el faríem, quin pressupost necessitàvem i fins i tot, com es  gestionaria.

Les seves ganes, combinades amb una llarga experiència, feien que el projecte fos  totalment factible i real. Per presentar-lo a tothom, va fer venir a Sant Quintí el seu company  d’ofici i amic, en Xavier Trias, alcalde de Barcelona. 

El Josep Maria el dia de les eleccions, en saber el resultat, ens va dir a tots que l’important era  ser-hi, que aquest cop el poble no volia que Junts Per Sant Quintí els solucionés els problemes  que tenien. 

Per ell i per Sant Quintí seguirem treballant dia a dia. No oblidarem el seu fer, sempre disposat  i amb ganes de millorar-ho tot. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.